Termeni si conditii

Link-exchange.ro are o politica de termeni si conditii foarte atent elaborata, destinata protejarii tuturor vizitatorilor site-ului. Este important sa studiati cu mare atentie informatiile de mai jos, deoarece orice vizita efectuata in alte pagini ale site-ului va fi interpretata ca un acord asupra politicii noastre de termeni si conditii.

Informatiile pot fi folosite liber numai in scop propriu. Orice reproducere, copiere, trunchiere sau reformulare facute in scop comercial sunt interzise, cu exceptia situatiei in care sunteti in posesia unui acord scris din partea administratorului site-ului.

Informatiile afisate pe site se refera numai la cazuri generale si nu sunt adaptate niciunei situatii particulare. In cazul in care doriti sa folositi aceste informatii pentru situatii particulare, va sfatuim sa va adresati in prealabil unor specialisti in domeniu.

Link-exchange.ro nu isi asuma responsabilitatea asupra informatiilor difuzate pe site si nici asupra corectitudinii sau veridicitatii acestora.

Ca urmare, membrii echipei redactionale sau administratorul site-ului nu vor putea fi trasi la raspundere niciodata si in nicio situatie in care isi pot face aparitia eventuale daune ca urmare a folosirii eronate a informatiilor site-ului.

Link-exchange.ro poate schimba continutul site-ului sau poate modifica informatiile din paginile acestuia in orice moment, fara a fi obligat sa notifice aceste schimbari.