Confidentialitate

Politica de confidentialitate a link-exchange.ro este atent elaborata si adaptata nevoilor tuturor vizitatorilor nostri. Prin aceasta, site-ul nostru incearca sa protejeze identitatea vizitatorilor si sa le ofere o vizita cat mai placuta si mai sigura.

Este obligatoriu sa cititi cu atentie acesta politica, deoarece se considera ca avem acceptul vostru total in momentul in care veti accesa alte pagini ale site-ului.

Link-exchange.ro foloseste fisiere cookie, ce sunt utilizate pentru a colecta informatiile comerciale ale utilizatorilor site-ului. Acestea sunt instalate in calculatoarele vizitatorilor si ne furnizeaza informatii utile despre tipul browserului utilizat, timpul petrecut de fiecare vizitator pe site, sectiunile de interes, tara de unde a fost vizitat site-ul, device-ul utilizat, etc.

Aceste informatii vor fi prelucrate de echipa noastra de marketing pentru a ne imbunatati calitatea serviciilor si a informatiilor pe care le vom adauga pe site si pentru cresterea vitezei de raspuns a site-ului la solicitarile vizitatorilor.

Cookies-urile nu sunt proiectate pentru a culege alte informatii personale din calculatoarele gazda si nu vor face acest lucru in nicio situatie.

Instalarea acestor fisiere poate fi impiedicata prin modificarea unor setari ale browserului utilizat sau printr-un refuz direct, dar exista riscul ca vizitatorii sa nu poata folosi informatiile de pe site la deplina capacitate.